Wijziging abonnementsstructuur

Wijziging abonnementsstructuur

03/11/2024

Beste leden van Balls and More,

Met oog op de toekomst en de evolutie van onze club, kondigen we een belangrijke wijziging aan in onze abonnementsstructuur. Vanaf 1 april 2024 zullen we overgaan naar een flexibeler model dat bestaat uit losse verhuur en een creditsysteem, waarmee jullie per speelsessie betalen. Dit nieuwe systeem is ontworpen om de kosten per sessie te verlagen naarmate jullie meer spelen, en biedt de vrijheid om te spelen wanneer het jullie uitkomt, zonder de verplichting van een vast abonnement.

Deze strategische beslissing is het resultaat van een zorgvuldige evaluatie en de waardevolle feedback die we van jullie hebben ontvangen. We zijn ervan overtuigd dat deze aanpak onze club dynamischer, inclusiever en toegankelijker maakt. Het stelt ons in staat om onze missie – het bevorderen van het competitielandschap binnen Vlaams Brabant en het verder ontwikkelen van onze academie – met nog meer focus na te streven. Dit model sluit nauwer aan bij de behoeften van onze competitieve leden en maakt een efficiënter beheer van speelmomenten mogelijk.

Om de overgang soepel te laten verlopen, hebben we voor onze huidige abonnementhouders een compensatieregeling opgezet:

 • Winterabonnementhouders: Als jouw winterabonnement afloopt op 31 maart 2024, heb je tussen 18 maart en 15 april de kans om credits aan te kopen tegen halve prijs:
   • €100 aan aankoop geeft €200 aan speelkrediet.
   • €200 aan aankoop geeft €400 aan speelkrediet.
   • €300 aan aankoop geeft €600 aan speelkrediet.
   • €400 aan aankoop geeft €800 aan speelkrediet.
   • €500 aan aankoop geeft zelfs €1000 aan speelkrediet.

  Dit kan slechts éénmalig gebeuren in de aangegeven periode.

Met dit krediet betaal je slechts €6 p.p./1,5 uur tijdens piekmomenten.

 • Jaarabonnementhouders: Jouw abonnement blijft geldig tot 14 oktober 2024. Je kunt jouw abonnement blijven gebruiken tot het einde van de looptijd. Bovendien kunnen ook jullie profiteren van dezelfde promotie. Tussen 1 oktober en 14 oktober kunnen jullie genieten van de halve prijs aanbieding voor credits.

We begrijpen dat deze verandering vragen kan oproepen. Wees gerust, ons team staat klaar om deze te beantwoorden en jullie bij elke stap te ondersteunen. Verdere details over het creditsysteem en hoe dit in zijn werk gaat, zullen eind maart gecommuniceerd worden.

Bedankt voor jullie begrip, flexibiliteit en voortdurende steun. We kijken ernaar uit om samen met jullie deze nieuwe fase in te gaan en de padelsport in onze regio naar een hoger niveau te tillen.

Laatste nieuws

Wijziging abonnementsstructuur

03/11/2024

B&M op ROBtv

01/05/2024

Samen Padel Plezier: Ontdek Onze Whatsapp Groepen!

11/14/2023

Van manege naar multisportcomplex

10/08/2023

Welkomstwoord

10/08/2023