Reserveren bij Balls And More
Waterhof Padel Club

Wil je weten hoe je een reservatie maakt?

Het is eigenlijk vrij eenvoudig en kan worden gedaan via het systeem van Tennis Vlaanderen.
Met je abonnement kun je in totaal 4 reservaties maken: 2 tijdens piekmomenten en 2 tijdens dalmomenten.

Als je een reservatie moet annuleren, moet dit uiterlijk 4 uur voor het begin van de gereserveerde tijd gebeuren.

Scroll voor meer informatie en reglement.

Meer informatie

Reserveren bij BALLS AND MORE

De padelbanen zijn beschikbaar van 7 tot 24 uur. Dalmomenten zijn de uren van maandag tot vrijdag van 7 tot reservaties die aflopen tem 18 uur en in het weekend van 15 tot 24 uur. Tijdens piekmomenten zijn de uren van maandag tot vrijdag van 18 tot 23 uur en in het weekend van 7 tot 15 uur.

Member

Gast

Hoe gebruik je het reservatie systeem?

Reserveringen kunnen via het systeem van Tennis Vlaanderen.

JE BENT AL MEMBER

Goed om te weten: Je bent pas member van Balls and more wanneer je hier een aanvraag doet, de membershipfee ontvangen is op onze rekening en de verwerking volledig doorlopen is.

Hoe reserveren?

 1. Log in (via de website of mobiele app) met jouw e-mailadres en wachtwoord.
 2. Klik op ‘Terrein’ en navigeer naar ‘Dagplanning Balls And More – Waterhof’.
 3. Selecteer een datum.
 4. Kies een tijdstip.
 5. Selecteer bij ‘Spelers’ drie andere members met credits (gastspelers kunnen enkel tijdens de daluren).
 6. Bevestig via ‘Betalen en reserveer’.

Hoe werken de betalingen en speelcredits voor members?

Als member kan je gebruik maken van het creditsysteem. Via ‘Club’ kan je bij ‘Mijn saldo’ jouw saldo opladen. Wij geven jou méér speelcrediet, waardoor je meer kan spelen voor hetzelfde geld. Informatie over de tarieven en creditsysteem.

Maken je speelpartners ook gebruik van het creditsysteem? Dan worden hun deel afgetrokken van hun credits. Je kan hun pas selecteren als je speelpartners voldoende credits hebben opgeladen.

Selecteer je speelpartners die geen lid zijn van Balls And More? Dan betaal jij hun deel via jouw credits. Je kan hiervoor ook maximaal 7 dagen op voorhand een reservatie maken.

Hoeveel keer en wanneer kan je als member reserveren? Als member van Balls And More kan je vier keer op voorhand reserveren (twee keer tijdens de daluren en twee keer tijdens de piekuren). Je reservaties kunnen maximaal 14 dagen op voorhand gemaakt worden.

JE BENT (NOG) GÉÉN MEMBER OF WIL SPELEN ALS GAST.

Hoe reserveren?

 1. Maak (eenmalig) een account aan via deze link.
 2. Log in (via de website of mobiele app) met jouw e-mailadres en wachtwoord.
 3. Klik op deze link of navigeer naar ‘Terrein’, zoek ‘Balls And More – Waterhof’ en ga naar ‘Dagplanning Balls And More – Waterhof’.
 4. Selecteer een datum.
 5. Kies een tijdstip.
 6. Bevestig en betaal online door te klikken op ‘Betalen en reserveer’.

 

Hoe werken de betalingen en speelcredits voor Gasten?

Ben je nog geen member van Balls And More of wil je spelen als gast? Dan hoef je geen speelpartners aan te duiden en betaal je online het volledige terrein. Informatie over de tarieven vind je hier.

Als niet-member van Balls And More kan je géén gebruik maken van speelcredits. Je betaalt steeds het volledige bedrag via de online betaling. Informatie over de tarieven vind je hier.

Hoeveel keer kan je als gast reserveren? Als gast van Balls And More kan je slechts één reservatie per keer maken. Je reservaties kunnen maximaal 2 dagen op voorhand gemaakt worden.

Veelgestelde vragen

Terreinreservaties

Annuleren doe je via het reservatiesysteem van Tennis Vlaanderen en dat tot 4u voor het startuur van de reservatie..

Het betaalde bedrag of credits worden automatisch teruggestort.

Balls And More – Waterhof beschikt over 6 indoor dubbelspel padelvelden.

Terrein nummer 6 is roelstoeltoegankelijk.

Je kan jouw reservatie controleren via het reservatieschema van Tennis Vlaanderen. Staat jouw reservatie op het schema in het rood? Dan is de betaling (nog) niet in orde.

Controleer of;

 • Het bedrag afgeschreven werd van jouw credits.
 • Als bij losse verhuur het bedrag via online betaling van je rekening is gegaan.

Terrein 1, 2, 3, 4, 5 & 6 kan je afwisselend reserveren in blokken van 1,5u.

Een willekeurig uur kiezen is niet mogelijk.

De beschikbaarheid van de terreinen kan je raadplegen via ‘Reserveer‘.

Neen. Een terrein kan je ook reserveren als gast. Je betaalt als gast meteen het volledige terrein (de tarieven vind je hier). Als gast kan je slechts één reservatie op voorhand maken en kan je geen gebruik maken van het creditsysteem.

Als member krijg je tal van voordelen, ben je verzekerd en kan je gebruik maken van het creditsysteem. Ook kan je meerdere reservaties op voorhand maken. De voordelen ontdekken en lid worden?

Check onze memberpagina

Jazeker. Als je meerdere terreinen wil reserveren voor bijvoorbeeld een teambuilding, neem je contact met ons op (info@ballsandmore.be) voor een gepersonaliseerd voorstel.

Ben je member van Balls And More?

Als member kan je, zonder gastspelers, 14 dagen op voorhand een reservatie maken. Wil je met gastspelers een reservatie maken, dan kan dat 7 dagen op voorhand en enkel tijdens de daluren. Je kan op voorhand twee reservaties tijdens de piekuren en twee tijdens de daluren maken (samen met andere members). Je volgende reservatie kan je pas maken wanneer een van je reservaties verlopen is.

Ben je geen member van Balls And More?

Als niet member, kan je 2 dagen op voorhand een terreinreservatie maken via ‘losse verhuur’. Je kan één reservatie op voorhand maken.

Daluren: van maandag t.e.m. vrijdag voor 18u00 en tijdens het weekend na 15u00.

Piekuren: van maandag t.e.m. vrijdag na 18u00 en tijdens het weekend voor 15u00 (zaterdag en zondag).

De padelterreinverlichting schakelt automatisch in.

Memberships & creditsystem

Je membership vraag je aan via deze pagina. Na de aanvraag, betaling en verwerking ben je lid van de club en geniet je van de voordelen.

Het kan enkele momenten duren voor het lidmaatschap actief is.

Je zal tijdens het hele proces enkele e-mail ontvangen (zoals ‘Clubabonnement aangemaakt, goedgekeurd en verwerkt’). 

Zodra je credits kan gebruiken in het reservatiesysteem, is je membership actief.

Tot het einde van het seizoen. Maart 2025

Wanneer jouw membership bijna afloopt, brengen we jou daarvan op de hoogte. Je kan dan kiezen om jouw membership te verlengen.

Neen. Een terrein kan je reserveren als gast. Je betaalt als gast meteen het volledige terrein (de tarieven vind je hier). Als gast kan je slechts één reservatie op voorhand maken en kan je geen gebruik maken van het creditsysteem.

Als member krijg je tal van voordelen, ben je verzekerd en kan je gebruik maken van het creditsysteem. Ook kan je meerdere reservaties op voorhand maken. De voordelen ontdekken en lid worden? Check onze memberpagina. De meeste mutualiteiten betalen (een deel) van het membership terug.

Als member kan je ‘credits’ opladen op jouw account. Afhankelijk van het inlegbedrag, verhogen wij jouw speeltegoed met een bonus. Je krijgt dus méér geld, voor… hetzelfde geld. De extra speelgelden worden meteen en automatisch aan je saldo toegevoegd.

De huur voor een terrein blijft hetzelfde, maar omdat je meer speeltegoed kreeg, kan je meer terreinreservaties maken. Het is dus niet zo dat de huurprijs van een terrein daalt.

Check ‘tarieven‘ voor een volledig overzicht van de bonussen.

Members van Balls and More kunnen gebruik maken van het creditsysteem en krijgen tal van andere voordelen. Check alle voordelen en informatie via de memberpagina.

Neen. Aangekochte credits kunnen enkel gebruikt worden wanneer het membership actief is. Ongebruikte credits kunnen niet overgedragen, noch terugbetaald worden.

Wanneer je een terreinreservatie wenst te maken, reeds credits hebt aangekocht maar toch gevraagd wordt om het reservatiebedrag te voldoen (met de online bank), kan dit verschillende oorzaken hebben:

 • Je membership aanvraag is nog niet volledig verwerkt (zie ook vraag ‘Ik ben net member geworden, maar kan geen gebruik maken van het creditsysteem?’).
 • Je hebt onvoldoende saldo/credits om het terrein te reserveren.
 • Je nodigde gastspelers uit tijdens momenten waarbij er geen gastspelers zijn toegelaten.
 • Je nodigde spelers uit die onvoldoende credits hebben.
 • Je membership is afgelopen.

 

Neen. Credits zijn enkel bruikbaar voor terreinreservaties met members.

Losse verhuur dient steeds afgerekend te worden met het online betalingssysteem van Tennis Vlaanderen.

Jouw opgeladen credits (en bijhorende bonus) blijven enkel geldig zolang je lid bent van Balls And More. Jaarlijks ontvang je van ons een betalingsherinnering om je membership te vernieuwen.

Het is mogelijk om jouw padelcredits te delen met leden van je gezin. Hiervoor moet je voldoen aan volgende voorwaarden;

• Delen gaat enkel met leden van hetzelfde gezin, die gedomicilieerd staan op hetzelfde adres.
• Alle gezinsleden waarmee je het saldo wil delen, moeten member zijn van Balls And More.


• Je kan je credits (saldo) enkel delen met spelers van wie je het account beheert. Ben je nog geen beheerder van het account van je kinderen/partner? Bekijk dan eerst deze handleiding om profielbeheerder te worden.
• Je kan enkel een aanvraag doen als je geen reservaties openstaan hebt. Doe dus pas je aanvraag wanneer zowel jij als de gezinsleden geen reservaties hebben.

Hoe je jouw credits (saldo) kan delen met gezinsleden, vind je in deze handleiding van Tennis Vlaanderen.

Belangrijke weetjes:

• De speler(s) die jouw saldo gebruikt, zal hun eigen saldo niet meer kunnen gebruiken en zal geen saldo meer kunnen opladen. Als die speler(s) nog saldo staan heeft, kan je ons contacteren om het saldo over te zetten.
• Je kan op ieder ogenblik het delen van saldo stoppen via jouw account bij Tennis Vlaanderen.

Neen. Als member krijg je tal van voordelen, zoals toegang tot het creditsysteem. Met deze credits kan je reservaties maken aan een zeer voordelig tarief. Zie tarieven 

Ja. De meeste mutualiteiten betalen (een deel van) jouw lidgeld terug. Wanneer jouw membership volledig verwerkt is, ontvang je een e-mail van Tennis Vlaanderen met een attest voor de mutualiteit. Dit attest heb je nodig voor een terugbetaling.

We ondertekenen geen attesten van de mutualiteit zelf. Alle mutualiteiten aanvaarden de attesten die je bij jouw lidmaatschap hebt ontvangen. Je hebt twee mogelijkheden om jouw attest te downloaden:

 • Bij jouw aanmelding als member, kreeg je een e-mail van Tennis Vlaanderen met als onderwerp ‘Clubabonnement Balls And More – Waterhof verwerkt’. In die e-mail vind je de optie om een attest te downloaden.
 • Via jouw account bij Tennis Vlaanderen vind je bij ‘Mijn Dashboard‘ jouw clubabonnementen. Bij ‘bekijk attest’ kan je het attest downloaden.

De attesten zijn automatisch ondertekend.

Als je member wil worden, of wil spelen als gast, moet je een account aanmaken bij Tennis Vlaanderen. In sommige gevallen ben je reeds geregistreerd bij Tennis Vlaanderen omdat je ooit lid was van een tennisclub. Wanneer je het e-mailadres en/of wachtwoord niet meer weet van dat account, kan je mailen naar info@tennisvlaanderen.be. Zij kunnen jouw (oud) account aanpassen.

Ja. Dat kan tijdens de daluren in de week. Reserveren met gastspelers (ook als member) kan maximaal 7 dagen op voorhand.

Via deze pagina ‘Samen Padellen @ Balls And More‘ kan je verzoeken plaatsen om met andere members te oefenen, spelen, praten of gewoonweg om tips & tricks uit te wisselen. Veel plezier!

Shop & rackethuur

Ja, het is mogelijk om rackets te huren op de club. 

Dit kan via onze padelkiosk aan de ingang van de velden. 

Ongevallen & verzekering

Members van Balls and More genieten van een verzekering via Tennis Vlaanderen en Ethias. Om gebruik te maken van de verzekering moet je een bevestigde member zijn en jaarlijks de membershipfee voldoen. Klik hier om member te worden.

Wie geen member is van Balls And More kan hiervan geen gebruik maken. In het geval van een ongeval moet je aanspraak maken op je eigen verzekering.

Het gebruik van de parking, paden, andere faciliteiten en de bar is volledig op eigen risico.

Heb je een ongelukje gehad tijdens het sporten? Auw! Veel beterschap.

Ben je member van Balls And More en wil je gebruik maken van de sportongevallenverzekering?

Stuur een e-mail met onderstaande gegevens naar info@ballsandmore.be en we sturen jou de nodige documenten.

 • Voor- en achternaam
 • Lidnummer
 • Rijksregisternummer
 • Geboortedatum
 • Volledig adres
 • Beschrijving van het ongeval
 • Aard van de kwetsuur (links, rechts, arm, been, …)