Van manege naar multisportcomplex

Nieuws

Van manege naar multisportcomplex

10/08/2023

Beste leden en sportliefhebbers,

Op 14 oktober openen onze indoor padelvelden officieel! De spanning stijgt en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op onze gloednieuwe faciliteiten.

Maar dat is nog niet alles! Onze toekomstplannen omvatten een uitbreiding van onze sportmogelijkheden en recreatieve activiteiten. Vanaf april volgend jaar zullen we maar liefst drie outdoor padelvelden toevoegen aan ons aanbod. Maar daar blijft het niet bij – we introduceren ook pickleball, bouldering, petanque en zelfs VR-racing voor de liefhebbers van virtueel racen!

We geloven sterk in het creëren van een diverse en levendige gemeenschap, waar iedereen, ongeacht hun interesse of vaardigheidsniveau, een plek vindt om plezier te hebben en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. De toekomst van onze club belooft een dynamische mix van sport en recreatie te worden.

Neem alvast een kijkje op de renders die we hebben vrijgegeven om een voorproefje te krijgen van hoe onze club eruit zal zien in de nabije toekomst. We hopen dat deze toevoegingen aan ons aanbod jullie enthousiasme vergroten en dat jullie net zo uitkijken naar de komende maanden als wij!

Blijf op de hoogte voor meer updates, en laten we samen bouwen aan een geweldige sportieve toekomst bij Balls and More – Waterhof!

Met sportieve groeten,
Arno & Jonas

Laatste nieuws

Cornet Padel Senior Cup

07/03/2024

Cornet Padel Mixed Cup

07/03/2024

Wijziging abonnementsstructuur

03/11/2024

B&M op ROBtv

01/05/2024

Samen Padel Plezier: Ontdek Onze Whatsapp Groepen!

11/14/2023

Van manege naar multisportcomplex

10/08/2023