Welkomstwoord

Nieuws

Welkomstwoord

10/08/2023

Welkom bij Balls and More – Waterhof!

Met groot enthousiasme kondigen we de opening aan van onze padelclub op 14 oktober. Het is een genoegen om jullie allemaal te mogen begroeten op onze gloednieuwe locatie. Balls and More, zoals de naam al doet vermoeden, staat voor de verscheidenheid aan balsporten die we aanbieden, en “more” verwijst naar de diverse sporten (die we in de toekomst zullen toevoegen) en onze uitgebreide horecafaciliteiten.

Bij ons wordt het concept van ‘balletjes’ overal doorgetrokken, zelfs in onze bar waar je heerlijke gerechten kunt bestellen met een knipoog naar deze speelse vorm. We streven naar het creëren van een hechte padel community die het hele jaar door bruist van activiteiten. Ongeacht je leeftijd of ervaringsniveau, of je nu een beginner bent of een meer gevorderde speler, iedereen is van harte welkom bij Balls and More.

Wil je graag deel uitmaken van onze bruisende community? Aarzel dan niet om lid te worden! Meer informatie over lidmaatschap en andere details vind je op onze website www.ballsandmore.be. Lid worden is eenvoudig via onze partner Tennis Vlaanderen: Link naar lidmaatschap.

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige tijd te beleven, vol sport, plezier en gezelligheid. Tot snel op de courts van Balls and More – Waterhof!

Met sportieve groeten,
Arno & Jonas

Laatste nieuws

Wijziging abonnementsstructuur

03/11/2024

B&M op ROBtv

01/05/2024

Samen Padel Plezier: Ontdek Onze Whatsapp Groepen!

11/14/2023

Van manege naar multisportcomplex

10/08/2023

Welkomstwoord

10/08/2023